Välkommen!

En blogg om valpen Fannys liv och leverne, äventyr och upptåg.

fredag 6 maj 2011

Vissa saker funkar


Vissa grejer funkar med Fanny och då funkar dom riktigt bra. Som till exempel med matning. Fanny är snuskigt glupsk. Hon gör vad som helst för mat och hon är ständigt hungrig. Vi försöker utnyttja det vid all inlärning...

Hon stjäl mat om vi vänder ryggen till. Hon är värre än måsarna på Skansen om man håller något i handen och äter på det.  Ja, om det är jag som håller i det vill säga.

Men titta på bilderna med Fanny och bebisen Agnes. Båda var lika hungriga och maten var god. Gudskelov är Agnes mamma en riktigt cool mamma. Hon har inga problem med att hundar pussar barn och heller inte med att mata bebis och hund samtidigt.

En tugga till Agnes, en tugga till Fanny.

Och kan ni tänka er... Fanny sitter så fint och väntar på sin tur. Hon har fattat att det är mamman som delar ut maten till valparna. Just detta får mig ibland att tro att hon är en normal hund. Hon visar tecken på det mellan varven.

Och annars då? Ja, det tar vi en annan gång.


3 kommentarer:

 1. Jo då, det gick så fint. Funny är ingen dum glupsk hund. Hon fattade att om hon gör något dumt får hon INGET. Hon måste dock öva på att ta maten fint, några gånger ville hon ta fingrarna också. Funny alltså, Agnes har ju inga tänder än.

  SvaraRadera
 2. så roligt med en bloggare i närheten=) vi började på agility kurs på häverö för ca 5 v sedan=) du verkar uppdatera ganska ofta så kommer nog in igen! kolla gärna in hos min Alice på www.alicelevander.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Hon är som Fantomen...
  "Ibland går han in på en bar och tar ett glas mjölk, som en vanlig människa."

  Och jo, det gäller att "dra snabbt" när man ger henne mat direkt från handen...

  SvaraRadera