Välkommen!

En blogg om valpen Fannys liv och leverne, äventyr och upptåg.

tisdag 15 februari 2011

Fannys favoriter


Tänk att en gammal nagelborste kan vara så rolig. Den skulle kastas till förmån för en ny och fräsch (och lila). Den gamla låg på badkarskanten och så kom Fanny och snodde den. Inte mycket att bråka om, tänkte jag och lät henne behålla borsten.

Den har blivit en av hennes absoluta favoriter.

Hon tuggar på den och spottar ut den för att den är lite vass. Sedan anfaller hon den och dödar den. Och sedan sparkar hon på den så att den far över golvet med fart och då jagar hon den. När hon har dödat den en gång till, kan hon sitta med den i munnen en lång stund och se dum ut. När hon fattar att hon gör det (ser dum ut alltså) tar hon borsten och gömmer den i soffan.

Ni ska inte tro att hon glömmer bort var den är.

Ve den, som råkar sätta sig just på skarven mellan dynorna där Fannys skattkammare är. Där ligger, förutom nagelborsten, ett tuggben och ofta även en tennisboll. När Fanny har hittat borsten igen, kastar hon upp den i luften eller åt sidan. Hon kommer att slå sönder saker...Men hon ska få behålla borsten. Jag kanske till och med byter ut den mot en större som hon kan få ha utomhus till våren. 

2 kommentarer:

  1. Borde vara bra för tänderna när hon tuggar på den?

    SvaraRadera
  2. Bättre än anti-tandstens tuggpinnarna säkert. Och billig! Hon leker säkert att det är nåt smådjur och hon är den store jägaren...

    SvaraRadera