Välkommen!

En blogg om valpen Fannys liv och leverne, äventyr och upptåg.

fredag 4 februari 2011

Trött valp i kväll


Fanny har varit på "dagis" hos sin uppfödare Helena några timmar i dag. Där finns kullsyrran Qora som kastade sig över Fanny redan innanför dörren. Jag såg på Fanny vad hon tänkte - "Nej, inte hon! Jag blev mobbad av henne redan i valplådan".

När vi hämtade Fanny fyra timmar senare var rollerna ombytta. Fanny höll som bäst på att ge igen för gammal ost. 

Fast på lek.

Det var vild brottning på parketten. Helena rapporterade att det hade tagit en stund för Fanny att komma fram från gömstället hon hittade åt sig när hon blev övergiven av oss. Det tror jag säkert. Fanny är ganska försiktig. Häromkvällen träffade hon sin gamla polare jätteschäfern Attacken - han som hade henne som pipleksak en gång tidigare. Nu var Tack kopplad och Fanny vågade sig ända fram för att ge honom en försiktig slick på nosen.

Resultatet av dagens korta visit hos Helena och mötet med Qora blev att Fanny sov som en stock hela kvällen. Många nygamla intryck var säkert jobbiga för henne. Hon kände nog igen sig - men ändå inte.. 

Vi fick släpa ut henne för att kissa innan vi skulle gå och lägga oss. Hon tog bara tre steg utanför dörren. Där satt hon ner rumpan och kissade med ögonen halvt slutna. Trött valp i kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar