Välkommen!

En blogg om valpen Fannys liv och leverne, äventyr och upptåg.

måndag 3 januari 2011

Elakt gjort av matte


Fanny är rädd för några ljud. Hon tycker väldigt illa om dammsugaren och hon lämnar köket när vi skickar in en flaska i kolsyreapparaten.

Hon ska få gå i dammsugarterapi vad det lider. Nu är jag bussig och dammsuger medan hon är ute med husse.

Fast när vi var i Småland var det inga mjuka metoder minsann. Fram med dammsugaren bara och Fanny försvann som en avlöning in under någon säng. Jag undrar så hur kära dottern kan ha utvecklat sin städmani. Den kommer inte hemifrån. Var så säker..  !!

Lite elakt var det kanske att utnyttja Fannys dammsugarskräck under julbesöket i Småland, men vi gjorde faktiskt det. Hon gillar inte tysta dammsugare heller. Så den fick stå framför de båda kattlådorna. Gissa om Fanny gick förbi flera gånger om dagen och blängde på dammsugaren. Hennes skarpa näsa registrerade ibland färska, fina kattbajshögar i lådorna. Det var nästan så att hon satt och dreglade. Men dammsugarspärren var oerhört effektiv. Kattlådorna fick vara ifred.

Dammsugarterapin startar i morgon. Då ska jag gå runt med en helt tyst dammsugare i huset. Sedan parkerar jag den mitt i vardagsrummet och lägger köttbullar ovanpå.  Rapport följer.

1 kommentar: