Välkommen!

En blogg om valpen Fannys liv och leverne, äventyr och upptåg.

tisdag 7 december 2010

Fannys spa och relaxavdelningFanny har lagt beslag på husets relaxavdelning. Badrummet har golvvärme och Fanny verkar vara den där värmeälskande sorten som troligen kommer att kräva egen solstol på altanen i sommar.

Just nu är badrummet favoritplatsen. Det är inte hon som har släpat dit hundsängen. Det gjorde jag. Den stod väldigt mycket i vägen i TV-rummet. Nu står den i stället väldigt mycket i vägen i badrummet. Fanny ligger i den då och då, men mest ligger hon på precis det här stället på badrumsgolvet. Det gjorde våra katter också på den tiden vi hade sådana. Måste vara nåt speciellt just där. Man kanske borde prova...

Fanny har hållit sig i skinnet i flera dagar, men hon har övergått från små leksaker till dom stora. Just nu är det husses stövlar som är allra roligast att släpa över golvet. Stövlar är numera ok att leka med. 

Hörde jag ett mummel från bakre ledet? Ja, det var synd att vi kastade de gamla, trasiga stövlarna. Vi får hoppas att det är bra kvalité i husses nya. Fanny önskar sig ett bildäck i julklapp. Hon gillar utmaningar. Hennes senaste är koppel. Det är inte så kul att gå i koppel. Fast ibland måste hon träna på det. Då har hon lärt sig hur man snabbast biter sig fri. Det gör man med de bakersta, eggvassa tänderna och med full kraft i käkarna. Behövs bara två tugg, så är även det tjockaste läderkoppel i två delar.

Fannys nya, fina koppel består av ett läderhandtag för matte att hålla i. Resten är en kedja!!

3 kommentarer:

 1. Var det inte på den fläcken du låg när det åskade i höstas?
  Och måste det vara ett bildäck? Går det inte bra med någon mindre variant?
  /Lena

  SvaraRadera
 2. Inga vedklabbar idag?
  Mitt gips åkte av idag. Vill du ha nåt fotat? Hemma 2 veckor till

  SvaraRadera
 3. Lilla damen verkar bli dyr i drift! Inte kan man tro att hon kan vara besvärlig, hon uppför sig ju som en fin liten dam när hon är borta!

  SvaraRadera