Välkommen!

En blogg om valpen Fannys liv och leverne, äventyr och upptåg.

tisdag 30 november 2010

Fanny provar kläderFanny hade en bra dag i går. Den började med att både husse och matte gav upp. Vedkorgen är numera tillåten lekplats.  

Någon gång vid lunchtid sa husse: jag går ut och hämtar mera ved.  Varför då, sa matte. Det ligger ju tio vedträn i badrummet.

Det är alltså tillåtet att bära runt vedträn och lägga dem var man vill. Nu slipper Fanny höra åtminstone 75 Nej om dagen! 

Sedan kom grannarna på en snabbvisit bara för att titta på henne. Kan det bli bättre. Allt ljus på mig! Sånt gillar Fanny. Efter det gick vi ut och provade kläder. Det visade sig att Fanny kanske måste växa i sin uppgift som sökhund, men när hon väl kommer ut i skogen, så sitter apporteringen bergfast. Hon ägnade halva eftermiddagen åt att bära fram grejer och släppa på våra fötter. Kommer man med en pryl, så får man en godis. Den polletten har trillat ner med buller och bång.

Andra halvan av eftermiddagen sov Fanny och hon tog sig en kvällslur i soffan också med huvudet i husses knä - utan att tugga på varken kläder eller händer. Hon hade väl lust att leka gullig valp en stund.

Den enda lilla konflikten i dag var en stulen disktrasa. Rosa Wettexduk med gröna hjärtan på och svår att svälja så där i ett nafs. Så matte kunde hämta lämpligt mutgodis och därigenom få tillbaka disktrasan.

En ganska stor, lila mus dök upp från leksaksförrådet och förgyllde kvällen. Den bar Fanny runt i svansen och kastade med som katter brukar göra. Får se om jag kan lyckas fånga detta på bild i morgon.

Fast då kanske inte musen är ett dugg rolig längre. Fanny kräver omväxling har vi förstått.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar